Продукти
Оригинални магнитни гривни, колиета и обеци. Промоции до 1-ви октомври.
Оригинални магнитни наколенки.
Оригинален магнитен колан.
Оригинални магнитни постелки.
Отслабване без диета с магнитна вода.
Ароматерапия. Здравословни ортопедични възглавници.
Билколечение. Етерично билково масло Kräuteröl 43.
Арттерапия. Мандали.
Консултации по магнитотерапия.
Независими мнения и коментари в различни форуми и сайтове.
Важна информация.
Магнитни гривни с бонуси за лоялни клиенти до 1-ви октомври.
Валидност на промоциите до 1-ви октомври.

Потребителска кошница
Продължи
Оригинални магнитни наколенки.

Оригинални магнитни наколенки "Меркатор" ССМ! АТРАКТИВНА ОФЕРТА - от 49.99 на 43.99 лв за 2 броя! Ограничено количество!
увеличи...

Оригинални магнитни наколенки "Меркатор" ССМ! АТРАКТИВНА ОФЕРТА - от 49.99 на 43.99 лв за 2 броя! Ограничено количество!


Цена по каталог: 49.99 лв.
Цена: 43.99 лв.
Спестявате: 6.00 лв. (13%)


В наличност: да


Традиционните оригинални магнитни наколенки Меркатор с още по-ефективно действие! Качество от Германия! БЕЗКОМПРОМИСНОТО ДЕЙСТВИЕ НА ССМ МАГНИТНО ПОЛЕ САМО С НАКОЛЕНКИТЕ НА МЕРКАТОР!

ПРОМОЦИЯТА продължава до ...

ПРОМОЦИОНАЛНАТА ЦЕНА Е ВАЛИДНА САМО ПРИ ОНЛАЙН ПОРЪЧКА!

ВАЖНО! НИЕ НЕ НОСИМ ОТГОВОРНОСТ ЗА ЗАКУПЕНА ОТ ДРУГ САЙТ ИМИТАЦИЯ НА ТОЗИ ПРОДУКТ И ПРИЧИНЕНИ ОТ НЕЯ ВРЕДИ.
ИЗБЕРЕТЕ ОРИГИНАЛА ТУК! НЕ РИСКУВАЙТЕ ЗДРАВЕТО СИ С ЕВТИНИТЕ ИМИТАЦИИ НА НАШИТЕ ПРОДУКТИ!

Как да поръчам?               

ОРИГИНАЛНИТЕ ССМ КОЖЕНИ МАГНИТНИ НАКОЛЕНКИ СЕ ПРЕДЛАГАТ В БЪЛГАРИЯ ЕДИНСТВЕНО И САМО ОТ МЕРКАТОР (http://www.mercator-g.com) - ИЗКЛЮЧИТЕЛЕН ПРЕДСТАВИТЕЛ ЗА СТРАНАТА. НИЕ НЕ СМЕ ПРЕДОСТАВЯЛИ КАКВИТО И ДА Е ПРАВА ПО ПРОДАЖБАТА НА МАГНИТНИТЕ НАКОЛЕНКИ НА ДРУГИ ФИРМИ ИЛИ САЙТОВЕ. НЕ НОСИМ ОТГОВОРНОСТ ЗА ПРИЧИНЕНИ ВРЕДИ ИЛИ НЕСЪОТВЕТСТВИЯ С ОРИГИНАЛА И НЕ ДАВАМЕ НИКАКВИ ГАРАНЦИИ ЗА МАГНИТНИТЕ НАКОЛЕНКИ, ЗАКУПЕНИ ИЗВЪН ТОЗИ САЙТ.

 

Апел: Човек трябва много внимателно да подбира това, което купува, особено когато се отнася за здравето. Помислете дали не сте загубили много повече, когато сте си купили имитация на магнитно пособие за 20 лв и сте "СПЕСТИЛИ" 20 или 30.

Основно правило във фармацевтиката: "КОЛКОТО ПО-ЕВТИНО Е ЕДНО ЛЕКАРСТВО, ТОЛКОВА ПОВЕЧЕ ВРЕДНИ ВЪЗДЕЙСТВИЯ ИМА ВЪРХУ ОРГАНИЗМА."

Създадени са по нова и скъпа ССМ технология - твърдите магнити са заменени с ССМ гъвкави биомагнитни ленти.

Цената е за 2 броя!

Разработени по съвременната ССM технология (концентрично кръгов магнетизъм), наколенките осигуряват на организма еквивалентно магнитно поле, което по основните си параметри е много близко до естественото Земно магнитно поле, до природата. Напълно безвредни, без опасност от предозиране и заедно с това много по-ефикасни от своите предшественици. 

Магнитните наколенки имат силно болкоуспокояващо действие. Могат да се прилагат на коленете, глезените, лактите и китките при костно-ставни заболявания, мускулни проблеми, възпалителни процеси, травми, за по-бързо следоперативно възстановяване и др. Размерите на всяка наколенка, заедно със залепващaта лентa, са 4,3 Х 52 см. Активната част (4,3 Х 18 см) е от кожа с телесен цвят. Оборудвани са с 18 сантиметрови ССМ гъвкави магнитни ленти, разработени по специална технология в НАСА в Съединените Американски Щати. Могат да се ползват неограничено дълго време без опасност от предозиране и странични ефекти.

Ползвайте магнитните наколенки редовно!

Реакции. Възможно е при някои организми да се усети обща телесна лекота, вътрешно затопляне, подобрение на концентрацията, по-голямо желание за сън, нервно безпокойство, леко повишаване на кръвното налягане, сърцебиене, лек сърбеж на места с травми и костно-ставни проблеми, дори обостряне на болката и други леки и напълно безопасни прояви, които преминават след няколко дни или седмици.

Магнитните наколенки не се препоръчват:

- За хора с вграден пейсмейкър.

- При бременност.

- За деца, по-малки от три години.

- При сърдечна и белодробна недостатъчност и активна фаза на белодробна туберкулоза.

При прилагане на нашата магнитна терапия НЯМА ВРЕДНИ СТРАНИЧНИ ЯВЛЕНИЯ, ОПАСНОСТ ОТ ПРЕДОЗИРАНЕ И ЗАВИСИМОСТ НА ОРГАНИЗМА.

 

Заради кожата не се препоръчва да се перат. Почистват се с препарати за кожа. Можете да направите калъфчета от лека памучна материя и да изпирате калъфчетата.

По възможност ползвайте наколенките всеки ден! ПРОДЪЛЖИТЕЛНОСТ НА УПОТРЕБА НЕОГРАНИЧЕНА! ПРЕДОЗИРАНЕ Е НЕВЪЗМОЖНО!

Произведени за Меркатор в ЕС.

ВАЖНО! ЗА ВАШАТА СИГУРНОСТ!