Продукти
Оригинални магнитни гривни, колиета и обеци. Промоции до 18-ти юни.
Оригинални магнитни наколенки.
Оригинален магнитен колан.
Шампионът! Професионална ПЕТСЛОЙНА медицинска маска за лице FFP2/N95/KN95.
Комплект оригинални постелка и възглавница за акупресура.
Амулети за здраве, енергия и защита.
Отслабване без диета с магнитна вода.
Оригинални магнитни постелки.
Ароматерапия. Здравословни ортопедични възглавници.
Билколечение. Етерично билково масло Kräuteröl 43.
Арттерапия. Мандали.
Консултации по магнитотерапия.
Независими мнения и коментари в различни форуми и сайтове.
Важна информация.
Валидност на промоциите до 18-ти юни.

Потребителска кошница
Продължи

Арттерапия. Мандали.

За вашата сигурност, спокойствие и доверие към нас, имате право да прегледате до 15 минути стоката, преди да я заплатите на куриера!

Все пак сте открили някъде наш продукт на по-ниска цена? ОК, използвайте новата услуга ГАРАНТИРАНИ НАЙ-НИСКИ ЦЕНИ!

ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ!

 

ЛЕЧЕБНИ ЕНЕРГИЙНИ КАРТИНИ

Мандала е тибетската дума за колело и във физическата форма на изкуството представлява кръг на вяра, осъзнаване, просветление, любов, изразяване на различни чувства и емоции. В арттерапията мандалата е сюжетна или абстрактна рисунка, представена като композиция в кръг. Смята се, че по своята същност мандалата представлява визуално средство за постигане на определени състояния на съзнанието и в различните религиозни вярвания е начин за доближаване до Бога.

На санскритски (езикът на древна Индия) думата  Мандала (मण्डल) има две значения - Кръг и Център. Кръгът представлява видимият външен свят, Вселената, а Центъра - вътрешният свят на тялото и душата. Мандалите са с формата на кръг, концентрични окръжности, фигури в окръжност. Използват се като символи за вдъхновение, медитация, зaкрила и лечение. При наблюдение на мандалата се усещат положителни чувства и емоции. Могат да бъдат нарисувани или направени от най-различни материали.
Мандалата е картина, която може да разкаже история, да опише пътешествие, което си поел, да покаже и изясни връзката между всеки един от нас и вселената. Tя ни учи, че във всяко човешко същество има място за красота, мечти, свобода; и че мечтите на всеки за щастие, любов и успехи са различни. Тя може да ти бъде водач в намирането на отговорите на твоите най-съкровенни търсения, въпроси и желания, да ти помогне да бъдеш доволен от твоя живот и всичко, което те заобикаля. Мандалата е образна картина на света, условна структурна схема на микро и макрокосмоса. Съзерцанието й създава усещане на мир и спокойствие. Засилва фокуса и концентрацията.

Мандалите са не само красиви като изображение, но имат и лечебно действие, зареждат тялото с енергия, повдигат духа и самочувствието. Затова те са най-подходящи за дома и офиса.

Поставете мандалата близо до компютъра за визуално успокоение и с наслада ще се възхищавате на фигурите и цветовете. Сложете мандала  в някоя стая или в банята, или някъде другаде във вашия дом, където да я виждате по-често. Използвайте мандала в офиса си (на работното място), в приемна, в кабинет, във фоайе, зала, магазин, клиника, в автомобила... навсякъде, където прецените или смятате, че имате нужда. Позитивната енергия ще бъде привлечена във вашия живот.

Мандалите съществуват от древни времена. Съществуват и днес и са използвани в много култури и религии като: Индийската, Китайската, Тибетската и Индианската. Почетени са в Будизма, Християнството, Таоизма и Хиндуизма чрез изкуството.

В нашия сайт ние ви предлагаме каталог с над 180 различни мандали, всяка във вид на уникална маслена картина в рамка в три размера: 30Х30; 40Х40 или 50Х50 см.

 

Изберете мандалата, която ви допада най-много! Не забравяйте при поръчка да впишете номера на избраната от Вас мандала в поле „Продукти". 

Всяка картина-мандала е неповторима и нашите художниоци си запазват правото на малки творчески промени без да нарушават цялостния вид, концепцията и основния цветови фон.

КАТАЛОГ на МАНДАЛИТЕ. повече информация...
КАТАЛОГ на МАНДАЛИТЕ.
 

Изберете своята мандала! Запомнете номера! Поръчайте УНИКАЛНА МАСЛЕНА КАРТИНА В РАМКА размер: 30Х30см; 40Х40см; 50Х50см!

СУПЕР ТОП ОФЕРТА  на скандални цени.

Как да поръчам?


Маслена картина-мандала в рамка размер 30Х30 см. повече информация...
Маслена картина-мандала в рамка размер 30Х30 см.
 

 Поръчайте избраната от Вас маслена картина-мандала в рамка размер 30Х30 см тук! Не забравяйте да впишете номера на мандалата в поле "Продукти"!

ПОРЪЧКАТА СЕ ИЗПЪЛНЯВА ДО ДВЕ СЕДМИЦИ!

СУПЕР ТОП ОФЕРТА 

Как да поръчам?

Изберете своята мандала в Каталог на МАНДАЛИТЕ и се върнете тук за да поръчате размер 30Х30. При поръчката впишете номера на мандалата, която сте избрали от каталога.


Маслена картина-мандала в рамка размер 40Х40 см. повече информация...
Маслена картина-мандала в рамка размер 40Х40 см.
 

 Поръчайте избраната от Вас маслена картина-мандала в рамка размер 40Х40 см тук! Не забравяйте да впишете номера на мандалата в поле "Продукти"! ПОРЪЧКАТА СЕ ИЗПЪЛНЯВА ДО ДВЕ СЕДМИЦИ!

СУПЕР ТОП ОФЕРТА 

Как да поръчам?

Изберете своята мандала в Каталог на МАНДАЛИТЕ и се върнете тук за да поръчате размер 40Х40. При поръчката впишете номера на мандалата, която сте избрали от каталога.


Маслена картина-мандала в рамка размер 50Х50 см. повече информация...
Маслена картина-мандала в рамка размер 50Х50 см.
 

 Поръчайте избраната от Вас маслена картина-мандала в рамка размер 50Х50 см тук! Не забравяйте да впишете номера на мандалата в поле "Продукти"! ПОРЪЧКАТА СЕ ИЗПЪЛНЯВА ДО ДВЕ СЕДМИЦИ!

СУПЕР ТОП ОФЕРТА 

Как да поръчам?

Изберете своята мандала в Каталог на МАНДАЛИТЕ и се върнете тук за да поръчате размер 50Х50. При поръчката впишете номера на мандалата, която сте избрали от каталога.