Продукти
Оригинални магнитни гривни, колиета и обеци. Промоции до 16-ти юли.
Оригинални магнитни наколенки.
Оригинален магнитен колан.
Шампионът! Професионална ПЕТСЛОЙНА медицинска маска за лице FFP2/N95/KN95.
Комплект оригинални постелка и възглавница за акупресура.
Амулети за здраве, енергия и защита.
Отслабване без диета с магнитна вода.
Оригинални магнитни постелки.
Ароматерапия. Здравословни ортопедични възглавници.
Билколечение. Етерично билково масло Kräuteröl 43.
Арттерапия. Мандали.
Консултации по магнитотерапия.
Независими мнения и коментари в различни форуми и сайтове.
Важна информация.
Валидност на промоциите до 16-ти юли.

Потребителска кошница
Продължи
Оригинални магнитни наколенки.

Наколенки протектори с биомагнитно действие ЧИФТ.
увеличи...

Наколенки протектори с биомагнитно действие ЧИФТ.


Цена по каталог: 79.99 лв.
Цена: 53.99 лв.
Спестявате: 26.00 лв. (33%)


В наличност: да


Традиционните оригинални магнитни наколенки протектори Меркатор с още по-ефективно действие! Качество от Германия! БЕЗКОМПРОМИСНОТО ДЕЙСТВИЕ НА ССМ МАГНИТНО ПОЛЕ САМО С НАКОЛЕНКИТЕ НА МЕРКАТОР!

ПРОМОЦИЯТА продължава до ...

ПРОМОЦИОНАЛНАТА ЦЕНА Е ВАЛИДНА САМО ПРИ ОНЛАЙН ПОРЪЧКА!

ВАЖНО! НИЕ НЕ НОСИМ ОТГОВОРНОСТ ЗА ЗАКУПЕНА ОТ ДРУГ САЙТ ИМИТАЦИЯ НА ТОЗИ ПРОДУКТ И ПРИЧИНЕНИ ОТ НЕЯ ВРЕДИ.
ИЗБЕРЕТЕ ОРИГИНАЛА ТУК! НЕ РИСКУВАЙТЕ ЗДРАВЕТО СИ С ЕВТИНИТЕ ИМИТАЦИИ НА НАШИТЕ ПРОДУКТИ!

Как да поръчам?               

ОРИГИНАЛНИТЕ МАГНИТНИ НАКОЛЕНКИ ПРОТЕКТОРИ СЕ ПРЕДЛАГАТ В БЪЛГАРИЯ ЕДИНСТВЕНО И САМО ОТ МЕРКАТОР (https://www.mercator-g.com) - ИЗКЛЮЧИТЕЛЕН ПРЕДСТАВИТЕЛ ЗА СТРАНАТА. НИЕ НЕ СМЕ ПРЕДОСТАВЯЛИ КАКВИТО И ДА Е ПРАВА ПО ПРОДАЖБАТА НА МАГНИТНИТЕ НАКОЛЕНКИ НА ДРУГИ ФИРМИ ИЛИ САЙТОВЕ. НЕ НОСИМ ОТГОВОРНОСТ ЗА ПРИЧИНЕНИ ВРЕДИ ИЛИ НЕСЪОТВЕТСТВИЯ С ОРИГИНАЛА И НЕ ДАВАМЕ НИКАКВИ ГАРАНЦИИ ЗА МАГНИТНИТЕ НАКОЛЕНКИ, ЗАКУПЕНИ ИЗВЪН ТОЗИ САЙТ.

Традиционните оригинални магнитни наколенки Меркатор с още по-ефективно действие, по-здрави и плътни, предназначени и за защита на коленете при колоездене, туризъм, бягане, фитнес и други спортни и физически дейности! Качество от Германия! БЕЗКОМПРОМИСНОТО ДЕЙСТВИЕ НА ССМ МАГНИТНО ПОЛЕ САМО С НАКОЛЕНКИТЕ НА МЕРКАТОР!

ИДЕАЛНИ ЗА СПОРТИСТИ!

Създадени са по нова и скъпа ССМ технология – твърдите магнити са заменени с втъкани ССМ гъвкави биомагнитни нишки.

Разработени по съвременната ССM технология (концентрично кръгов магнетизъм), наколенките осигуряват на организма еквивалентно магнитно поле, което по основните си параметри е много близко до естественото Земно магнитно поле, до природата. Напълно безвредни, без опасност от предозиране и заедно с това много по-ефикасни от своите предшественици.

Наколенките имат силно болкоуспокояващо действие и заедно с това са идеални протектори при спортни и физически дейности. Могат да се прилагат на коленете, глезените, лактите и китките при костно-ставни заболявания, мускулни проблеми, възпалителни процеси, травми, за по-бързо следоперативно възстановяване и др.

Размерите на всяка наколенка са 43-46 см Х 6 см. Оборудвани са с ССМ гъвкави магнитни нишки, разработени по специална технология в НАСА в Съединените Американски Щати. Могат да се ползват неограничено дълго време без опасност от предозиране и странични ефекти.

Можете да направите калъфчета от лека памучна материя и да изпирате калъфчетата. При необходимост могат да се изпират на ръка.

Реакции. Възможно е при някои организми да се усети обща телесна лекота, вътрешно затопляне, подобрение на концентрацията, по-голямо желание за сън, нервно безпокойство, леко повишаване на кръвното налягане, сърцебиене, лек сърбеж на места с травми и костно-ставни проблеми, дори обостряне на болката и други леки и напълно безопасни прояви, които преминават след няколко дни или седмици.

Наколенките не се препоръчват:

– За хора с вграден пейсмейкър.

– При бременност.

– За деца, по-малки от три години.

– При сърдечна и белодробна недостатъчност и активна фаза на белодробна туберкулоза.

При прилагане на нашата магнитна терапия НЯМА ВРЕДНИ СТРАНИЧНИ ЯВЛЕНИЯ, ОПАСНОСТ ОТ ПРЕДОЗИРАНЕ И ЗАВИСИМОСТ НА ОРГАНИЗМА.

Произведени за Меркатор в ЕС.

Апел: Човек трябва много внимателно да подбира това, което купува, особено когато се отнася за здравето. Помислете дали не сте загубили много повече, когато сте си купили имитация на магнитно пособие за 20 лв и сте „СПЕСТИЛИ“ 20 или 30.

Основно правило във фармацевтиката: „КОЛКОТО ПО-ЕВТИНО Е ЕДНО ЛЕКАРСТВО, ТОЛКОВА ПОВЕЧЕ ВРЕДНИ ВЪЗДЕЙСТВИЯ ИМА ВЪРХУ ОРГАНИЗМА.“

ВАЖНО! ЗА ВАШАТА СИГУРНОСТ!