Продукти
Оригинални магнитни гривни, колиета и обеци. Промоции до 26-ти май.
Оригинални магнитни наколенки.
Оригинален магнитен колан.
Шампионът! Професионална ПЕТСЛОЙНА медицинска маска за лице FFP2/N95/KN95.
Комплект оригинални постелка и възглавница за акупресура.
Амулети за здраве, енергия и защита.
Отслабване без диета с магнитна вода.
Оригинални магнитни постелки.
Ароматерапия. Здравословни ортопедични възглавници.
Билколечение. Етерично билково масло Kräuteröl 43.
Арттерапия. Мандали.
Консултации по магнитотерапия.
Независими мнения и коментари в различни форуми и сайтове.
Важна информация.
Валидност на промоциите до 26-ти май.

Потребителска кошница
Продължи
Шампионът! Професионална ПЕТСЛОЙНА медицинска маска за лице FFP2/N95/KN95.

Шампионът! ПЕТСЛОЙНА професионална медицинска маска за лице черна KN95 (N95/FFP2).
увеличи...

Шампионът! ПЕТСЛОЙНА професионална медицинска маска за лице черна KN95 (N95/FFP2).


Цена по каталог: 8.99 лв.
Цена: 5.99 лв.
Спестявате: 3.00 лв. (34%)


В наличност: да


ВАЖНО! При престой на пратката в офис на Еконт, за всеки просрочен ден след втория ден начисляваме 3% върху цената с натрупване.

БЕЗПОЩАДНАТА ПЕТСЛОЙНА ЗАЩИТА! ШАМПИОНЪТ! Без конкурент на пазара!  Побързай! Количеството е ограничено.

Маските от клас KN95 са еквивалент на Американския клас N95 и на Европейския клас FFP2. Те надеждно филтрират с висока ефективност. Маските от класовете N95, FFP2 и KN95 са основният избор за лицева маска при предпазване.

Професионалната медицинска маска на Меркатор  е петслойна и филтрира над 96% от вдишвания и издишвания въздух, като по този начин осигурява изключителна степен на защита, както за потребителя, така и за околните. Предназначена е да предпазва от вируси, бактерии, спори, вредни твърди и/или течни частици и аерозоли. Има метален клип (лайсна) на носа за по-добро прилягане към лицето.

Съгласно Ръководството на СЗО маските FFP2 (N95/KN95) се използват за предпазване на медицински персонал при извършване на процедури като интубация, вентилация и бронхоскопия на пациенти с Covid-19. Нивото на защита на маската отговаря на стандарт на Европейския съюз СЕ EN 149:2001+A1:2009 (Регламент 2016/425).

Инструкции за употреба:
  • С почистени ръце проверете маската за повреди, замърсявания, липсващи части. Не използвайте повредени маски. За да поставите маската, хванете ластиците и ги сложете зад ушите си, така че маската да покрива плътно носа, устата и брадичката. Притиснете предпазния клип по формата на носа и лицето си. Уверете се, че няма пролуки между лицето и маската. Брада и мустаци пречат на плътното прилягане и намаляват защитата на маската.
  • При работа с вируси не докосвайте маската, докато я използвате. Ако все пак се налага, почистете предварително ръцете си с разтриване на дезинфектант

    на алкохолна основа или сапун и вода съгласно препоръките на СЗО.
  • Не употребявайте маската при недостиг на кислород (под 17% от обема) – помещения със слаба вентилация, малки пространства и тесни проходи, поради риск от задушаване; в атмосфера, в която се срещат примеси под формата на токсични газове и/или изпарения на вещества, поради риск от отравяне; при твърде висока температура над +40°C, или твърде ниска под – 20°C и при условия на влажност на въздуха над 90%, поради риск от загуба на защитните свойства на маската.
  • Не поставяйте маската „с главата надолу“, защото така няма да ви защитава. Ако използвате маската едновременно с други видове лични предпазни средства (очила, шапки, слушалки), при поставянето им внимавайте да не нарушите плътното прилягане на маската към лицето.
  • Маските трябва да се съхраняват в неповредени, затворени опаковки, при влажност под 90% и температура от -20°C до +40°C и да се пазят от пряка слънчева светлина, топлина, агресивни химикали и механични повреди. Максималното време за съхранение при изискваните условия е 36 месеца.
Подмяна на маската:
  • При употреба в инфекциозни отделения, лекарски и зъболекарски кабинети маската следва да се използва до 8 часа и да се изхвърля.
  • За ежедневна употреба маската може да се пере внимателно ръчно със сапун или прах за пране, да се дезинфекцира с медицински спирт (препоръчва се), кислородна вода, UV лампа, пара 120°C и други. Така експлоатационният период може да се удължи до още 10 цикъла по 8 часа. Въпреки това за максимална защита не се препоръчва употреба повече от 5 – 6 цикъла по 8 часа.
Материал: нетъкан текстил, обработен с KN95, памук с топлоизолация.
Тегло: 6g
Цвят: черен.
Размер: 10,5 × 14,5 см.


Подробности за артикула:

Запазва топлината и е водоустойчив.

Мека текстура и удобно износване.

Произведени от лицензиран производител в Китай за Меркатор.

Маската е препоръчана от СЗО за медици при работа с Covid-19 и е със стандарт CE EN 149:2001+A1:2009.