Продукти
Оригинални магнитни гривни, колиета и обеци. Промоции до 18-ти юни.
Оригинални магнитни наколенки.
Оригинален магнитен колан.
Шампионът! Професионална ПЕТСЛОЙНА медицинска маска за лице FFP2/N95/KN95.
Комплект оригинални постелка и възглавница за акупресура.
Амулети за здраве, енергия и защита.
Отслабване без диета с магнитна вода.
Оригинални магнитни постелки.
Ароматерапия. Здравословни ортопедични възглавници.
Билколечение. Етерично билково масло Kräuteröl 43.
Арттерапия. Мандали.
Консултации по магнитотерапия.
Независими мнения и коментари в различни форуми и сайтове.
Важна информация.
Валидност на промоциите до 18-ти юни.

За вашата сигурност!

Qualität aus Deutschland.

Човек трябва много внимателно да подбира това, което купува, особено когато се отнася за здравето. Помислете дали не сте загубили много повече, когато сте си купили имитация на магнитно бижу за 60 лв и сте "СПЕСТИЛИ" 20 или 30.


Магнитните пособия Mercator, описани в този сайт, отговарят напълно на изискванията на СЗО и са признати за гражданско потребление с определен ефект без странични явления и опасност от предозиране.

Фирма МЕРКАТОР Г ЕООД продължава двадесетгодишната традиция с усилена работа в областта на магнитотерапията в България и разпространява магнитотерапевтични пособия (магнитни гривни, колиета, обеци, стелки, постелки, колани, възглавници и др.), доказали своите качества в лицето на много доволни клиенти и лекари.

За съжаление, други фирми се опитват да копират нашата дейност, нашите продукти, та дори и нашето име. Предлагат на по-ниски цени в сайтове (Медилайф medilife.bg; ТЕХНОХИТС technohits.eu; MBracelets magnitni-grivni.com; buy-cosmetics.net; za-teb.net; bizhuta-eshop.bg; reny-shop.com; medilife.bg и др.) и на презентации имитации на артикулите ни, използвайки същите обозначения, снимки и описания.

Имитациите на оригиналните магнитни продукти Mercator  не са тествани, не отговарят на изискванията на международните организации, направени са от некачествени материали и могат сериозно да увредят човешкото здраве.

ТОВА Е САЙТА НА МЕРКАТОР - https://www.mediterm-d.com 

Подобни страници, както и някои фирми, които в интернет пространството и на презентации спекулират с нашето име и нашите артикули, нямат нищо общо с MERCATOR, позната в почти всички населени места в България, спечелила уважението на много хора, фирмата, която години наред предлага изпитани оригинални продукти за Вашето здраве.

За да защитим Вашите интереси, ако попаднете на подобни продукти или сайтове, моля, сигнализирайте ни!

ВНИМАНИЕ! НИЕ НЕ СМЕ ПРЕДОСТАВЯЛИ КАКВИТО И ДА Е ПРАВА ПО ПРОДАЖБАТА НА МАГНИТНИТЕ ПРОДУКТИ, ОПИСАНИ В ТОЗИ САЙТ, НА ДРУГИ ФИРМИ ИЛИ САЙТОВЕ. НЕ НОСИМ ОТГОВОРНОСТ ЗА ПРИЧИНЕНИ ВРЕДИ ИЛИ НЕСЪОТВЕТСТВИЯ С ОРИГИНАЛА И НЕ ДАВАМЕ НИКАКВИ ГАРАНЦИИ ЗА МАГНИТНИТЕ АРТИКУЛИ, ЗАКУПЕНИ ИЗВЪН ТОЗИ САЙТ.

Mercator G ltd     VIVACOM: 0878/601056    mercator1@abv.bg

Само при нас КОНСУЛТАЦИИ ПО МАГНИТОТЕРАПИЯ!


MERCATOR - ВАШИЯТ  ЕЛЕКТРОНЕН МАГАЗИН!

Няма нужда да ходите в Германия.